Bio tips




Va på bio för ett tag sedan o måste verkligen rekommendera denna! Orkar inte skriva en massa vad den handlar om så ni får helt enkelt ta och se den, men fett rolig!

Iallafall ligger jag skönt i sängen och tänkte sova och njuta av min sovmorgon som jag har imorgon, wiihooo :D.
/ Conne

YOGA CHALLENGE

 
Idag spelade vi in en ny challenge video tillsammans. Idag var det dags för yoga. Graciösa är vi inte men kul hade vi. 

Trasig kamera och första skoldagen


Hej på er! Idag var det dags för skolan att dra igång igen. Woho, no not really. Har alltså gått halva min gymnasietid nu och det känns som att jag precis började, galet! 
Tänkte även informera lite kort att min kamera bestämt sig för att ge med sig så det kommer inte bli mycket ordentliga systemkamerabilder från min sida på ett tag. Men det lär väl inte bli så annorlunda då jag ändå knappt fotat med min kamera den senaste tiden haha. Nu ska jag sova några timmar innan sista dagen i skolan för denna veckan. Godnatt, pussss

/ Cassie 

Slutet på jullovet


Så var även detta jullov nästan över. Tröstar mig lite med att jag inte börjar förrän halv 1 imorgon i alla fall. Igår umgicks jag med Cornelia och Maria. Vi gjorde inget speciellt mer än att äta vilket man ju inte gjort tillräckligt nu under julen haha. Sista dagen på lovet har jag spenderat hos min farmor. Har även varit inne i stan och bytt min selfiepinne (heter det så ens?) som jag fick i julklapp så nu funkar den också! Hoppas ni haft ett superhärligt lov! Pusssss

/ Cassie 

Östergötland





Tjaaaa

Här är lite bilder ifrån julveckan som spenderade hos släkten i Östergötland. 

Men fatta snart är ju lovet slut... så ska se till och njuta ordentligt! 
Pussss
/Conne

2015


GOTT NYTT ÅR PÅ ER! 
Landade precis i min säng och nu ska jag sova men tänkte först önska er ett gott nytt år. Hoppas ni haft ett toppenår och att detta blir minst lika bra, och om inte så kan ju detta nya bara bli bättre! 

/ Cassie