Sleepover



Helloooo people! Just nu är vi 9 tjejer hemma hos Maria där vi sovit inatt. Sista dan innan skolan startar upp igen så nu tar vi vara på sista tiden! När börjar ni skolan igen? 

/ Cassie 

REUNION




Heeej på er goingar! 
Har haft fullt upp hela helgen med att umgås med saknade malta kompisar, sååå kul o ses igen! 
I Lördags va vi på Liseberg, åhhh Helix är så grym, love it! De va dock väldigt mycket kö, fick stå i nästan 1 timme på att få mat så ah .. Men de va fett kul ändå.

Ha de bäääääst peeeopleee!
/Conne 

Marknad


Hej på er! Just nu är jag hos mormor och morfar och igår var jag på den årliga bredarydsmarknad. Köpte inte så mycket men fick med mig ett par mjukisbyxor, en polkagris, 5 par sockar (sjuuuukt billigt asså) och ett iphone skal på fetus Harry. Idag är det regnigt och sånt där perfekt väder för att bara ligga inne på soffan med en kopp te och kolla på film hela dagen! Pussssss

/ Cassie 

Jobb och glass i stora lass





Här är bara en himla massa random bilder från dagen. På dagen har vi båda två jobbat och efteråt körde vi hela vägen till riccardo och köpte oss en varsin välförtjänt glass. Imorgon åker jag till min mormor och morfar och ska spendera helgen där. Vi hörs och glöm inte att kommentera vad ni vill att vi ska göra i nästa video! Pusssss

/ Cassie 

2 månader


Alltså hur sjukt är det inte att det är 2 månader sedan vi var på One Direction konserten?! Så otroligt roliga dagar i Stockholm, saknar det så mycket. Well, nu är det också bara en vecka kvar till skolan börjar, känns mindre bra (sorry for reminding you). Hoppas ni haft en bra dag! Pussssss

/ Cassie 

1 ÅR MED BLOGGEN



VET NI? IDAG ÄR EN VÄLDIGT SPECIELL DAG, BLOGGEN FYLLER HELA 1 ÅR! Yeeeeah

Så nu har ni läsare chansen att kommentera precis vad ni vill att vi ska göra i våran kommande video som ska komma ut snart. De kan vara challange eller nått annat kul/crazy, ja ni bestämmer. :) 

Btw bilden är ifrån igårkväll/natt, mycket fin.....

Kraammm
/ Conne & Cassie 


Lugn helg


Hej på er! Nu i veckan har vi båda jobbat och haft ganska fullt upp så nu har vi, tillsammans med Maria, haft en lugn fredagskväll med pizza på stranden, tältat och sovit till lunch idag. Behövligt. Strax ska vi åka och handla lite inför natten, pusssss! 

/ Cassie & Conne

Visingsö med släkten


Heeeej, nu är jag hemma igen ifrån en underbar helg på Visingsö. Vi firade världens bästa farmor som fyllde 80 år, verkligen en mysig ö, har någon varit där?
Iallafall vi badade, åkte runt lite på ön och igår åt vi även en fin 3 rättersmiddag, en lyckad helg helt enkelt! 

Hoppas ni haft en bra helg med, kraaam
/ Conne



Smögen/Kungshamn/Orust




Hej på er! Har varit borta ett tag och kom på att jag glömde säga det men nu är jag i alla fall hemkommen från vår lilla resa till Kungshamn/smögen och till sist Orust på vägen hem. Vi har bott i husvagn i 4 nätter och i fredags var jag och Lovisa på smögenfestivalen där bland andra The Fooo uppträdde. Har haft helt fantastiska dagar med mestadels fint väder och där är ju sååå otroligt fint!! Hur har ni haft det? 

/ Cassie 

ONE DIRECTION VIDEO

 
 
Detta va ett tag sen men tänkte ändå att ni skulle få se en video jag klippte ihop ifrån konserten den 13 juni. Denna kväll var verkligen grym!
 
pusssss
/ Conne ♦