sista november

         
 
En hel hög med bilder från We♥It yesyes
 
Det är ju helt sjukt att det om bara några timmar är december och första advent! Känns som att jag började skolan precis. Men det ska bli skönt att få vara ledig lite längre faktiskt. När får ni jullov?
 
/ Cassie ♥
 
 

skoluppgift

 
Godmiddag eller nått är det väl vid denna tiden? Idag har jag tagit det lugnt på morgonen och sovit ut ordentigt. Har inte mycket annat planerat än att jag ska plugga typ hela dagen.
I onsdags redovisade jag min första "riktiga" fotouppgift i skolan. Temat var höst, då man inte skulle fota löv vilket är det första jag tänker på haha. Ovan är i alla fall resultatet. Tyvärr hade jag lyckats (som vanligt jag) sparat bilderna i fel storlek så de blev för små men det löste sig ändå. 
 
Kika in senare igen då det kommer yttligare ett inlägg, pusssss!
 
/ Cassie ♥

julpynt

Ikväll har jag tillsammans med familjen julpyntat lite med julstjärnor i fönsterna. Nu tycker jag i princip bara att det är snön som saknas, jag menar julmusiken började jag lyssna på för flera månader sedan haha.
 
Ha en mysig fredagskväll, pussssss.
 
/ Cassie ♥
 
 

Midnight Memories

Som många av er kanske redan vet så släppte killarna i One Direction sitt tredje album, Midnight Memories i måndags. Själv är jag heeelt förälskad!! 
Här under kan ni lyssna på hela albumet på youtube men det finns såkart på spotify också och jag tycker verkligen att alla borde lyssna.
 
 
Uppdaterar mer när jag kommer hem, kika in då, pusss!
 
/ Cassie ♥

Godmorgon allesammans

         Bilden är från We♥It eftersom mina morgnar tyvärr är lite tråkigare än såhär. 
 
Vaknade för en stund sedan och ska nu försöka ta mig igenom sista skoldagen denna vecka. Ska nog gå bra, ganska lugn dag idag ändå. Hörs senare, pussss!
 
/ Cassie ♥

NI ÄR BÄST

Alltså jag kan inte förklara med ord huuur tacksam jag är över att får statistik faktiskt är såpass hög som den är även fast vi inte bloggat något på två veckor, sjukt! ♥♥♥
 
Just ikväll är jag meeegataggad på att börja blogga igen, så har ni tips på vad jag kan blogga om så får ni jättegärna lämna en kommentar eller två. Imorgon kommer fler inlägg under dagen så kika in då, pussss!
 
/ Cassie ♥
 

#FridaysAreForever

 
 
I veckan släppte The Fooo en video till sin nya låt Fridays Are Forever! Att de har blivit så stora på ca ett halv år är grymt! De ska även medverka i idol final i Stockholm den 6 december. Vill verkligen dit men som sagt bor så långt bort.. Någon som ska dit?
 
/ Conne 

Farsdag

 
Ingen har väl glömt att det är farsdag idag? 
Firade min pappa med scones på morgon och nu ska jag ta och se solsidan med min bästa pappa! Tycker även ni ska titta in Daniel Norbergs klipp om farsdag här uppe, han är riktigt grym!
 
Ni får ha en forsatt mysig farsdag pusss
/ Conne 

Bästa farfar

Den 25 oktober så dog min farfar, i fredags var det en väldigt fin begravning i Mjölby kyrka.  Farfar var världens bästa farfar.
 
 

Evigheternas vecka


Herregud vilken vecka! Jag har haft fullt upp bokstavligen hela tiden så extra skönt med helg nu!! Tror dock inte att det kommer upp något inlägg om Göteborgsresan i helgen eftersom Cornelia inte är hemma och vi gärna vill göra ett ihop. Der kommer i alla fall upp så fort som möjligt.

Nu ska jag nog kolla på en film innan jag ska sova, natti! 

/ Cassie

halloweenfirande

Hej på er världens bästa läsare för att ni stannar kvar trots att vi uppdaterear sämre än någonsin ♥♥♥
I lördags hade vi lite halloweenfirande hemma hos mig, Cassie, med min familj + Cornelia hehe. Riktigt mysigt var det!
Tänkte också att vi kanske skulle hinna fixa till ett inlägg om när vi var i Göteborg, för andra gången detta höstlov, i helgen. Pusssssss
 
/ Cassie ♥
 

Fika X2



Spenderat hela dagen i Helsingborg på Väla med min mamma. Hittade en del så är väl ganska pank nu om man säger så, haha. 
 
Ska försöka hitta ett tillfälle och visa mina köp, kraaaam
 
/ Conne ♦