fotografering med klassen

Förra veckan var jag och min klass iväg på olika konstutställningar och så passade vi på att ta lite bilder också. Ritkigt mysigt faktiskt
 
/ Cassie ♥

matte med One Direction

 
Nu ikväll har jag pluggat lite matte med One Direction i öronen. Såå skönt att faktiskt redan ha gjort allt som ska vara klart till nästa vecka så man kan ta det lugnt hela helgen. För övrigt fastnade jag för 1D när jag kollade på deras film i onsdags så nu är är det endast de som spelas ur högtalarna hehe. 
 
Imorgon kommer ett inlägg med bilder från förra veckan. Godnatt!
 
/ Cassie ♥
 
 

Biomys - This is us

 
 
Igår var en riktigt mysig kväll med bästa Cassandra! Vi bestämde oss för att se den nya filmen One Direction - This is us på bio. Inte vanlig bio utan även i 3D! Det kändes som man var på deras konsert på riktigt, sjukt bra gjort. Inte bara att dom sjunger bra och är snygga de är även riktigt roliga och jag skulle absolut inte säga nej till att se den igen! ♥
 
/ Cornelia 
 

en ganska vanlig dag

Idag gick jag ganska länge i skolan. Men det har varit superfint väder hela dagen så när jag kom hem åkte familjen ner till stranden och åt kvällsmat, riktigt mysigt! 
Förlåt för att det blivit mycket tråkiga mobilbilder det senaste men men, bättre än inget lixom hehe. Vad tycker ni förresten som mina vita, snygga fötter? 
Nu ska jag sova och ladda upp för en 3 timmars fotolektion i skolan imorgon (jippiiie) godnatt!
 
/ Cassie ♥
 

måndag 26 augusti 2013

Hej på er allesammans! Idag startade jag dagen med att sticka till skolan som troligtvis ni alla hehe. Dock blev dagen inte så lång eftersom vi fick sluta 3 timmar tidigare än schemat, suuperskönt! Efter det stack jag och Corrrnelia till donken och köpte en glass.
 
När jag kom hem la jag mig i sängen och kände mig bara så fruktansvärt lat så jag gick ut och gick en långpromenad och det händer inte ofta kan jag ju säg! 
 
Hur har er dag varit? 
 
/ Cassie ♥
 
 

Fotboll is it

 
Helgen slutade perfekt igår, vinst med fotbollslaget med 1-0 och jag gjorde även målet. Inget mål o skryta med för ramlade över målvakten och typ låg ner och sköt, haha. Gött med vinst iallafall! 
Nu ska jag ta och borsta tänderna och sova, PUSSHEJ! 
 
/ Conne ♦

om programet jag valt på gymnasiet

Hej bästa ni! Jag kom just på att jag har skrivit en massa saker om min nya skola osv men jag har ju faktiskt inte berättat vad jag går för linje. Jag har valt estetik och media med foto som inriktning så jag hoppas på att lära mig riktigt mycket inom fotograferingen! Mitt schema är helt okej också (mina torsdagaaaaar, börjar 12.20 och slutar 14.20 ♥♥) så jag är jättenöjd.
 
/ Cassie ♥
 

VÄRLDENS BÄSTA VÄN

Hon är den bästa vän man kan önska sig, hon är den syster jag aldrig fick, hon är världens bästa (efter mig då) och jag är sååå glad att hon finns ♥
 
/ Cassie
 

Sleeptime

Men hallådär! 
Denna vecka har varit riktigt awesome! Att börja gymnasiet var såklart lite pirrigt men det har redan gått en vecka och jag klarar mig utmärkt. Nu ska jag ladda med lite sömn till min fotbollsmatch imon. Natti!
 
/ Conne ♦
 

lördagar och onyttigheter

Dålig uppdatering osv, vi vet! Nu har vi båda i alla fall tagit oss igenom första skolveckan i nya skolan. Det känns faktiskt helt okej för min del. Helgen spenderar jag hos mormor och morfar i deras husvagn. Nu väntas lördagsmys med pizza och andra onyttigheter, puuuusss! 
Bild från tidigare i sommar, gud vad jag saknar.
 
/ Cassie ♥

high chaparall

Tyvärr glömde jag kameran i bilen så alla bilderna är tagna med iPhone4s kameran. I söndags var jag och familjen på High Chaparall under dagen. Faktiskt riktigt mysigt, man växer aldrig ifrån det stället helt och hållet tycker jag.
 
/ Cassie ♥
 

första gymnasiedagen

Idag är dagen jag både sett fram emot och bävat för, nämligen första dagen på gymnasiet. Jag var så himla nervös precis innan men det var faktiskt inte så farligt då jag insåg att alla på skolan var lika nervösa som jag var då det bara var ettorna där idag. Men imorgon kommer tvåorna och treorna också befinna sig på skolan så jag är jättenervös igen haha. Nu ska jag sova och ladda upp inför imorgon, godnatt!
Bilden är från sommaren 2012.
 
Vill även passa på att be om ursäkt för den dåliga uppdateringen men denna gång skyller jag på Cornelia hehe.
 
/ Cassie ♥
 

The Fooo - sommarkrysset

 
Jag sitter redan taggad framför tven för att se dessa killar om 3 minuter på sommarkrysset! Så missa inte The Fooo nu människor! ♥
 
/ Conne

ut på äventyr

Hej på er! Om en stund åker jag till min mormor och morfar (om man nu kan kalla det äventyr, som rubriken lydde) där jag kommer stanna tills på söndag. Därför kommer jag inte kunna uppdatera något vidare så jag håller tummarna för att Cornelia har något kul att skriva om under de dagar jag är borta hehe. Ha en fortsatt superbra dag!
•kul med egobilder•
 
/Cassie ♥
 
 

without a face

Deep rubrik och grejer. Fotade i alla fall mig själv idag i brist på annat. Hur har er dag varit?
 
/ Cassie ♥
 

Mellanmål - Hallonsmoothie

 
Innan jag stack till min innebandyträning så lyxade jag till det med några jordgubbar och en hemmagjord Hallonsmoothie. Jag behövde en liten energi kick eftersom jag bara hade slöat framför datorn hela dagen. Både nyttigt och riktigt gott, amazing! 
 
/ Conne 

söndriga jeans

 
 Igår gjorde jag om ett par fula galma jeans till shorts och fransade dem lite längst ner. Jättefina blev dom kanske inte men de duger som hemmashorts.
/ Cassie

videoinlägg - info om oss

 

färgglad pannkaksfrukost

 
Idag gick jag faktiskt upp någorlunda tidigt för att vara jag. Stekte lite pannakakor i olika färger haha. Det såg verkligen inte gott ut men så kul att äta dom, kände mig som 3 igen. Lillebror uppskattade i alla fall denna galna idé. 
Hur har er morgon varit?
/ Cassie
 

INFORMATION

Hej människor! Vi är två tjejer från Sveriges sydvästra sida. Här kommer vi skriva om allt roligt (det händer inte så mycket tråkigt) som händer i våra 16-åriga liv. Hoppas att ni gillar vår blogg och att ni stannar kvar med oss. Förhoppnningsvis är detta bara en tillfällig header så vi ska fixa allt det där sen. PUSS