where we are tour


Har glömt bort att berätta att den 13 juni nästa år ska jag, Cornelia och Lovisa på One Directions konsert i Stockholm. Kommer bli så grymt häftigt! 
Ska någon av er dit? 

/Cassie 

VILL HA

 
Vill verkligen ha sånna här uggs. Ser hur gosiga o mysiga ut som helst. Kanske ska ta o köpa ett par, vet dock inte vilken färg. Tycker becha är snyggt men finns ju massa olika nyanser, jobbigt asså. ;)
 
/ Conne ♦
 
 
 

videoblogg - challenges

Här kommer äntligen videobloggen. Lite fail här och där och även sämst kvalité. Ska se om vi kan fixa det lite senare. 
Hoppas ni uppskattar denna lilla video eftersom den krånglat som tusan hela kvällen. Pussss

New bag

Väska - dna 499 kr
 
Jag har letat i veckor efter en ny väska. Äntligen hittade jag en som jag tyckte om! Gillar ni den?
 
/ Conne ♦

min älskling

Igår när vi filmade gick min älskling i kras. Men fick med allt på film och våra reaktioner är faktiskt ganska roliga haha. Aja visste att det skulle hända förr eller senare.
Angående videon så kommer den vara tillgänglig på fredag. Vi känner att det är alldeles för mycket i skolan nu så vi ska göra klart den på fredag. Förlåt förlåt förlåt förlåt! 
 
/ Cassie ♥

pannkaksfrukost

Idag är det någon slags skoljogg på skolan och jag behövde inte gå på förmiddagslektionerna så jag börjar 13.15 idag. Jag tog vara på morgonen och gjorde en frukost som såg ut ungefär som på bilden bortsett från hallonen. I eftermiddag ska vi nog försöka fixa till videon så kommer den upp på bloggen ikväll. Pusssss
 
/ Cassie ♥

mysiga dagar framöver

Bara en snabbis angående inlägget tidigare idag för er som hann läsa det så var det inget seriöst så ni vet.
Har inga bilder för tillfället så även denna bild är från We Heart It.
 
Idag tills på onsdag kommer jag att bo hos Cornelia eftersom hennes föräldrar är i London. Imorgon tänkte vi spela in en liten videoblogg som kommer upp redan imorgon eller på onsdag så glöm inte att kika in då! Pusssss
 
/ Cassie ♥

autumn

Bilder från We Heart It
 
Det kan väl inte bara vara jag som älskar hösten? Tycker det är så mysigt att sitta inne och lyssna på regnet, dricka varm choklad, stora stickade tröjor osv osv. Tycker faktiskt inte alls att det är jobbigt att sommaren är över. Vad tycker ni om hösten? Pussssss
 
/ Cassie ♥
 

Innebandycup

Bild från förra året.
 
Kom precis hem ifrån Helsingborg efter en innebandycup som var där. Fick gå upp 5 imorse, usch fy inte kul asså. Gick inte så jättebra, men en kul grej såhär i början på säsongen. Jag har ju ett underbart lag och vi har sjukt kul ihop, vilket är det bästa! 
 
/ Conne ♦

festligheter och sötsaker

Idag har vi haft kalas för mamma med släkten här hemma. Så fruktansvärt mätt nu!
Senare ikväll hoppas jag på att få lite tid över för OTH tittande, över en vecka sedan nu! Ha en fortsatt bra dag pusssss.
 
/ Cassie ♥
 

Es13e/tfi

 
Här ser ni min knasiga klass. De är faktiskt riktigt roliga och jag tror jag kommer trivas super med dessa i 3 år, I hope! :)
 
/ Conne ♦

Our Moment



Ääääntligen säger jag bara! Var faktiskt inne på Åhléns så många gånger förra veckan att personalen kände igen mig haha. Men nu är den min, One Directions egna parfym. Älskar den! Gillar ni den? 

/ Cassie

Alva 1 år

 
Liten bildbomb ifrån när min kusin  Alva fyllde 1 år. Hon är i den rosa tröjan, så himla söt är hon! 
 
/ Conne 
 

ES13e/fo

Igår hade jag ganska fullt upp efter att jag kom hem från skolan därav dålig uppdatering. Igår hade min klass i alla fall skolfotografering. Bilden ovan, som är Saras, är såklart min klass då. Liten och mysig haha. Pussss
 
/ Cassie ♥

sovmorgon är alltid bra

 
 
Eftersom jag började skolan halv 2 idag så passade jag på att göra scones imorse. Blev riktigt gott faktiskt, speciellt med osten och marmeladen jag hade. 
 
/ Conne ♦
 

yttligare en hemmadag

Känns som att jag precis blev frisk.. Aja hemma idag igen i alla fall. Ska försöka äta lite nu och sen sova tror jag. Jag vet inte, men varje gång jag är sjuk så kan jag inte få till några bra bilder. Så nu är jag på dåligt humör också pga bilderna. Haha godnatt igen. Pussss
/ Cassie ♥


MOROCCAN OIL

svinful bild osv, jag vet.

Detta är den absolut bästa oljan jag någonsin använt för håret. Den återfuktar och gör håret superlent och dessutom luktar den super gott enligt mig. Jag har dock den lilla flaskan (25ml) och jag tror den kostar runt 160kr. Den finns nog på de flesta frisörsalonger skulle jag tro. Pussss
/ Cassie ♥

Underbara Tyskland


Detta var ett helt år sedan. Jag kan inte fatta hur fort tiden gått. Jag var i Bielefeld, Tyskland på utbyte med skolan och det var något av det roligaste jag varit med om. Vi hade så himla kul! Idag åker några av mina kompisar dit och jag skulle så gärna vilja följa med. Ja på bilderna ser man verkligen hur roligt vi hade både tyskarna och svenskarna. (undantag bilden i skolan, haha) Åh hoppas man kan träffa dessa personer nån gång i livet igen. ♥

Jag är med på alla bilderna så ni kan ju se om ni hittar mig?                                                                            Conne ♦

Sega måndagar


Just nu är jag i skolan. Idag har jag bara tre lektioner fast jag går 8 timmar, så ni kan ju räkna ut själva hur långa lektioner jag har.. Bloggar igen när jag kommer hem. Pusss

/ Cassie 

mina spotifylistor

Tänkte att det kunde vara kul för er att få veta vad jag lyssnar på för musik så i detta inlägget kommer jag dela med mig av mina spotifylistor som jag lyssnar mest på. Hoppas ni gillar idén.
 
Till att börja med har jag ju som sagt blivit helt fast i One Direction så detta är den enda listan (bokstavligen) jag använt de senaste veckorna.
Den listan hittar ni häääär.
På nästa lista hittar ni bara en massa blandat. Den här lyssnade jag på ca hela tiden förut.
Den hittar ni hääär.
Sista listan jag tänker dela med mig utav idag är listan jag lyssnar på när jag ska sova eller bara vill varva ner. Så här finns massa lugna låtar.
Den finns häääär.
 
/ Cassie ♥

Vi behöver er hjälp


Blev inte riktigt som tänkt med inlägget jag skulle publicera ikväll så det kommer imorgon istället.
Just nu har vi ingen större blogginspiration så vi tänkte ta hjälp av er. Kommentera bara vad ni vill se i bloggen så ska vi se om vi kan fixa det. Pussss 

Joggingrunda

 

En väldigt slö lördag blev det för mig idag. Fast hann springa en liten runda i skogen med one direction i mitt headset. Blev inget rekord idag men får väl vara nöjd att jag iallafall tog mig ut i skogen. :) 
Nu ska jag mysa i soffan. Kramis!

/ Conne ✩


Fredag och födelsedagsfirande


Hej på er! Igår åkte jag hem till Cornelia och vi åt kebabrulle och sen skulle vi åka och köpa tårta för att Niall fyllde år. Dock hann affären i vår lilla by stänga så vi tog mopparna i mörkret, kylan och dimman till flygstaden för att få tag på denna läckerbit. 
Ikväll kommer jag troligtvis publicera ett annat spännande inlägg så kika in igen. Pussss

/ Cassie 

Fredagen den 13

Idag är det fredagen den 13 och jag har redan haft otur, försov mig en timme så det blev lite bråttom. Just nu sitter jag i skolan och ska ha historia sedan har jag 2,5 timmar håla. Ganska segt med tanke på att jag måste stanna kvar i skolan eftersom jag har en lektion till efteråt. Ikväll ska jag träffa Cornelia. 
Hoppas att ni får en bra i alla fall. Pussss 

Bild från förra sommaren.

/ Cassie 

sommarbilder

Här är ett litet collage med bilder från sommaren. Längtar redan till nästa sommar!
Bild 1: Födelsedagsfirande för en kompis på stranden.
Bild 2: Skolavslutningen.
Bild 3,4,7: Vår lilla tripp till Malmö där The Fooo uppträdde på sommarlovsmorgon.
Bild 5: När klassen var i Polen.
Bild 6: Mysig kväll på stranden med kompisar.
Bild 8: Min födelsedag.
Bild 9, 11, 13, 15, 16: När familjen campade i Västervik.
Bild 10: När jag och Cornelia kom 3:a i The Fooos tävling (fortfarande ganska sjukt!)
Bild 12: Kväll på stranden med familjen.
Bild 14: Jag och Conne under fotografering.
 
/ Cassie ♥
 

choco latte

Jag har för tillfället blivit fast i chokladstadiet och idag hade mamma köpt Choco Latte. Någon typ av oboy fast fluffigare, faktiskt riktigt gott! Hällde på lite marshmellows och chokladsås för extra sockerkick. 
 
Hur har er dag varit?
 
/ Cassie ♥
 
 

Nytt i garderoben

Kofta - Hollister 590 kr // Träningsshorts - Inter Sport 249 kr // Jeans - Hollister 560 kr
 
/ Conne ♦
 
 

Högby spa

Obs: bilder från deras hemsida.
 
Min helg har varit extrem. Fullt upp hela tiden. Ska inte babbla för mycket nu so take it easy. Helgen började med att hela min familj drog till östergötland och hälsade på lite släkt. Sov där hela helgen o firade min kusin, åt god mat osv. Men sist men inte minst så tog mormor med mig o min familj på spa. Ett litet spa men jätte mysigt! Fick även Hamam som är en sorts massage med massa skum, riktigt skönt var de. :) 
 
Ikväll har jag även hunnit med att ha en liten klassträff. Vi grillade och myste lite vid stranden. Hoppas det händer igen, var ju riktigt mysigt! 
 
/ Cornelia ♦
 

INSTAGRAM

Nu finns bloggen även på instagram som "cwickblogg" så följ oss där också! Pusssss


en riktigt bra fredag

Hatar mobildbilder, förlåt!
 
Idag var jag äntligen (!!!) tillbaka i skolan igen. Det blir ganska långtråkigt att bara gå sjuk hemma. Vid lunch hade vi 2,5 timmars håla så klassen gick till Lotus och käkade buffé, riktigt mysigt att umgås hela klassen. Mätt som ett as blev jag också!
Efter skolan gick jag in till stan och skulle köpa Our Moment parfymen meeen den var slut så får väl vänta. Lite senare på kvällen gick jag och två kompisar och tittade på bio, och varför inte ta This Is Us för tredje gången haha.
Hur har er dag varit? Pussss
 
/ Cassie ♥
 

Hollister mist

Body mist - Hollister 128 kr 
 
Detta var då ett av köpen ifrån Emporia i Malmö. Luktar underbart gott, rekommenderar verkligen! 
I övrigt så har jag feber, ont i huvudet och är förskyld. Usch hatar detta. Blir antagligen att vara hemma ifrån skolan imorgon. 
 
GODNATT SÖTISAR! 
 
/ Conne ♦
 

choklad i olika former

Hemma idag också, dock glömde jag fota min exemplariska frukost som bestod av tallrik flingor haha. Nu tänkte jag i alla fall ta och plugga en stund. Har laddat upp med choklad i både fast och flytande form så jag håller mig vaken. 
 
/ Cassie ♥
 

detaljer i mitt rum

Fixade i ordning lite på rummet idag som verkligen var kaos så nu kan man i alla fall gå in där utan att snubbla, känns skönt. Inte supermycket bilder just nu men jag tänkte faktiskt göra en "roomtour" video någon gång framöver när allt är klart, inte än på ett tag då vill säga.
Vet fortfarande inte om jag kommer orka med skolan imorgon men om jag är hemma kommer det väl ett frukostinlägg imorgon också hehe. Pussss
 
/ Cassie ♥
 
 

feber och rostade mackor

Imorse när jag vaknade hade jag feber och är fortfarande väldigt förkyld, ont i huvudet, halsen och öronen så jag stannade hemma idag. Tänkte att jag skulle fixa lite i mitt rum idag och sen ska jag bara sova haha. 
 
/ Cassie ♥
 

Malmö med syster o joggingtur

 
Idag tog jag osh syster en tur till Emporia i Malmö. Jag har ju hört att Hollister affären ligger där och jag älskar de märket. Finns så mycket snyggt och vill bara ha allt, haha typ. Det var verkligen världens mysigaste butik, går inte o förklara de va bara amazing! Ska försöka hinna med att visa mina köp imorgon. :)
 
Sen när jag kom hem på kvällen tog jag en joggingtur i skogen, vet inte varför de blev blått på bilden. Men har faktiskt bestämt mig att försöka jogga några gånger i veckan, minst en gång iaf. Önska mig lycka till kanske? 
 
/ Cornelia ♦