Alltid massa mat


Igår gick jag och Maria till affären och köpte med oss lite godsaker och överraskade Connen. Sen satt vi i kvällssolen och åt som vanligt. Men mysigt var det.

Ursäktar för dålig bloggning, men denna gången har jag faktiskt vettiga orsaker vilka är privata men nu vet ni i alla fall. Hörs imorgon, pussss.

/ Cassie

Warbergsspelen 2014



Idag åker jag direkt efter skolan till Varberg för att spela innebandycup hela helgen. Har längtat jättelänge på detta, så sjukt kul att åka på cup. Hoppas att vi vinner nu också så ett lycka till hade ju inte varit fel ;)

Pussss 
/Conne 

Pannkakor på våffeldagen



Hej vänner! Just nu sitter jag på ett café i stan och väntar på att klockan ska bli 6 då jag och två klasskompisar ska gå på en föreläsning. Tyvärr hittade vi inget ställe som serverade våfflor så det fick bli pannkakor istället. 

/ Cassie 




smoothie challenge

Heeeej här kommer äntligen videon vi spelade in häromveckan. Videon krånglade lite så det är därför den kommer upp så sent. Vi insåg även efteråt att det blev en lite väl lång video men hoppas ni orkar titta ändå. Pusssss
 
/ Cassie & Conne ♥ ♦

pannkakskalas

Hej på er mitt i natten. Idag slutade jag skolan 09.30. Kändes inte sådär jättevärt att åka dit överhuvudtaget men jag tog mig dit, skrev mitt prov och åkte hem. När Connen och Maria slutat kom dom hem hit och åt (as always, vad annars?) pannkakor. 
 
Imorgon kommer vi förhoppningsvis att lägga upp videon vi spelade in för några veckor sedan så kika in dååå. Hörs imorgon, pusssss.
 
/ Cassie ♥
 

behöver sommar

Om tre månader är dessa bilder tagna för ett år sedan, så sjukt. Längtar så himla mycket till sommaren nu. 

Idag kommer Connen hem igen och jag har saknat henne såååå mycket, så det ska bli jättekul att träffa henne igen! Pussss
 
/ Cassie ♥

back to school

Sorry för bloggningen i helgen, har varit allmänt nere och massa sånt så det är därför.
Idag var det tillbaka i skolbänken igen efter ledighet i 4 dagar. Ändå ganska lugn dag faktiskt. När jag kom hem fixade jag en smoothie och sitter nu och tittar igenom lite bilder och strax ska jag och mamma ut och gå en sväng. 
 
Igår var jag i stan och fick lite grejer inhandlade så nu är jag ytterligare några kronor fattigare. Det kommer ett inlägg även om det nu i dagarna. Hoppas ni haft en bra dag. Pussss
 
/ Cassie ♥

Poolhäng


Yes I'm in Florida now.  Ja ni ser nog på bilden att vädret är på topp så ska inte klaga.

Staden vi bor på heter key west o de är en populär ö där många turister åker. Det är hotell överallt och folk, väldigt blandat folk både unga o gamla eller ja inte så många barn har jag sätt men ah ungdomar.  Så ingen risk att man är ensam om man är ute och käkar. 

Kramiiiiis
/Conne 

13-03-14

Måste sluta klaga på alla mina bilder men den där blev ju inte alls bra ser jag nu i efterhand, men skit sammaaaa.
 
Idag startade jag dagen med att verkligeeen utnyttja ännu en sovmorgon. Denna veckan har gått riktigt snabbt eftersom jag inte börjat innan tio någon av dagarna och imorgon har jag studiedag, wihhoo!
Låg i alla fall och drog mig i sängen i nästan 2 timmar innan jag gick upp och gjorde en rejäl frukost och tittade på ett avsnitt av gossip girl. Efter skolan träffade jag min kusin och åt glass på stan vilket var supermysigt! När jag kom hem tränade jag och åt tacos med min familj. Hoppas ni också haft en bra dag. Pussss
 
/ Cassie ♥

favoritskorna

 
Tiden då man kan börja använda converse igen har kommit! Mellan dessa bilder är det nästan exakt ett år och jag älskar dom fortfarande lika mycket.
 
/ Cassie ♥

vårkänslor

Insåg precis att jag ju verkligen inte har några bilder alls.. Men jag SKA börja ta tag i det igen nu när det verkligen börjar bli vår och allt. Aja, roligare med en konstig bild än ingen alls, right?
 
Som ni säkert vet så är Cornelia ute och ser sig omkring i världen. Nej men hon har i alla fall tagit sig till Florida så jag kommer antagligen att vara ganska ensam här ett tag. Känner att jag har fått tillbaka blogglusten så jag ska nog hålla er uppdaterade i alla fall!
I lördags spelade vi även in en ny videoblogg som förmodligen kommer upp här på bloggen nästa helg. 
Nu ska jag fixa lite tidsinställda inlägg och gå ut på en powerwalk eftersom det inte blev någon imorse. Pussss
 
/ Cassie ♥
 

Sovmorgon


Godmorgon! Trodde såklart att jag skulle bli duktig och börja blogga regelbundet igen, men så var ju inte fallet. 
Idag har jag sovmorgon och ska gå ut och powerwalka en sväng innan frukost. Senare har jag svenskaprov som jag just nu är väldigt nervös inför eftersom jag knappt pluggat alls, typiskt mig. 
Ni får ha en fin dag så hörs vi senare. 

/ Cassie

Resa är kul


Packat hela eftermiddagen men nu ska jag sova för imorgon bitti kommer en taxi hit och kör till tågstationen, tåget ska ta mig till Danmark och sedan flyger jag ända till Florida!
Ska antagligen ha wi-fi på hotellet så ska verkligen försöka hinna uppdatera lite. 
Pussss
/ Conne

Back on track


Sorry, har verkligen inga bilder just nu så varför inte starta upp det hela igen med lite Harry?

Måste erkänna att jag blev otroligt förvånad när jag kollade statistiken idag, att ni faktiskt orkar stanna kvar trots den usla uppdateringen. Nu känner jag i alla fall jag börjar få tillbaka blogglust och imorgon kommer det upp fler lite intressantare inlägg, tänkte bara berätta att jag lever.

/ Cassie 

Matilda seventeen




Igår fyllde kompisen Matilda 17 år och det firades med vänner och gott käk i stan, grattis grattis Matilda hoppas du hade en bra födelsedag! 

London shopping 2014

 
Som jag skrev i ett tidigare inlägg skulle jag visa mina köp i London, här är de mesta!
 
pussss 

Käk med babe

Ännu ett inlägg om mat.. jaja mat är gott ellerhuuur?
 Yes blev en onyttig vecka med både pizza och en semla, men ibland får man lyxa till det. 
 
Ha de bäst!
/ Conne ♦

Bananasplit

 
I fredags var Cassie och Maria här o käkade pizza o bananasplit, tyvärr fick jag ingen bild på pizzan eftersom vi va så hungriga och åt upp den väääldigt snabbt. 
Har ni gjort nått kul i helgen? 
 /Conne ♦