glassväder




Igår var jag och 5 kompisar inne i stan och gjorde intervjuer till ett skolprojekt. Då passade vi samtidigt på att käka lite glass. Det är såååå varmt nu, typ sommar i april?? Sjukt.
Tänkte att vi även skulle fixa ihop ett i lägg om de två resorna vi gjort till Göteborg. Kanske blir ett och samma. 

/ Cassie 

Konsertdax


Hejhej! Nu sitter jag i skolan och väntar på att klockan ska bli 14.45 så jag och Connen kan dra oss mot tåget som tar oss till Göteborg. I december köpte vi nämligen biljetter till The Fooo's konsert och today is the day! Nån av er som ska dit? Pusssss

/ Cassie 

Påskhelg






Spenderade min påskhelg med släkten i Linköping/Mjölby och det har varit riktigt kul med fint väder och allt. Grillade korv, letade påskägg och lekte en massa med småkusinerna. 
Hur har er helg varit? 

/ Conne 

Språkresa Malta





Som ni kanske vet så älskar jag att resa, speciellt där det är soligt och varmt. Jag har faktiskt glömt o berätta att jag ska åka på språkresa till Malta i sommar i 3 veckor! 

Jag har vääääldigt länge velat åka iväg någon stans till ett engelsktalande land på "egen hand" o kunna använda min engelska. Visst jag reser ganska ofta men då har jag alltid med min familj som för det mesta tar hand om snacket. Så förra sommaren började jag söka runt och såg det här med språkresor och det lät helt otroligt. Jag pratade med kompisar om de ville med men jag hade ingen som var intresserad, så jag hade då tänkt att ge upp men gjorde inte det. Jag pratade med mina föräldrar och de hade gått med på det, så vi bestämde att jag skulle åka till England. Vilket jag då var jätteglad över. 
Men eftersom jag snackade ganska mycket om att jag inte ville åka själv så kom 2 kompisar och sa att dom plötsligt var intresserade och jag blev så himla förvånad och glad för jag ville inte åka själv, lixom de är ju ganska scary. Så vi 3 bestämde att vi hellre ville åka till ett varmare land, ja nämligen Malta! Ja jag är så glad att det blev Malta istället för  England, har jag faktiskt varit där några gånger. Sen så ville vi ha det så bra som möjligt så vi bestämde att bo på resort med pool ( ja pool är de bästa jag vet). Så i sommar hoppas jag på att bli bättre på engelska, träffa massa nytt folk, och ha grymt kul med sol, bad, disco och allt sånt awesome. 
 Någon som ska dit/ har varit där? :) 

Pusssss

/ Conne 

Ullared mitt i veckan



Sådär lite random bestämde jag och Cassie att ta en tur och shoppa lite på gekås idag.  Vi träffade även dessa people som ni ser på bilden (coolt I know). Blev en lyckat dag med Cola över byxan, missa att hoppa av bussen, ingen plats på bussen men också en massa skratt. Kan hända att de kommer ett inlägg med våra fynd om någon är intresserad? ;) 

/ Conne 

Grym helg


Herregud va grym denna helgen har varit! I söndags var jag, Conne och tre andra tjejer i Göteborg på The Fooos signering. Ska se ifall vi kanske kan klippa ihop en liten video därifrån nån gång i veckan. Nu ska jag ha engelska. Pussss 

/ Cassie 

Hemmaspa



Idag kom cassie till mig o vi bestämde oss för att fixa lite spa, vilket inte blev som vi tänkt. För de första va de alldeles för varmt vatten så man blev helt yr. Så de slutade med att vi gick ut i regnet i bikini o tog en fika... 

Nu ska vi sova, pusssss
/ Conne 

Bloggen förändras


Herregud, just när jag satt och fotade dagens bilder till bloggen insåg jag att ca alla mina inlägg detta året har varit bilder på mat, kul med variation lixom? Måste skärpa mig! 
Hade i alla fall en ganska lång dag i skolan idag och ikväll har jag bara tagit det lugnt. Nu ska jag fixa en kopp te och sen försöka komma i säng i hyfsad tid idag. Pusssss

/ Cassie