Saade 23 år

 
I tisdags firade vi med en god kladdkaka eftersom Eric fyllde hela 23 år. Blev inte alls fin men riktigt god!
 

göteborg 27 oktober 2013

 
Dagen började med en lång och plågsam tågresa till Göteborg. Väl framme letade vi oss fram till One Directions "shop". Där fanns en hel del dyra grejer haha. 
 
Vår otur började väl strax efter att vi kommit ut från affären då det visade sig att köpcentret Eric skulle spela i låg ca 8 km utanför själva Göteborg. Tror vi sprang runt i 2 timmar på stationen i Göteborg utan att hitta varken tåg eller buss som gick dit. Tillslut hittade vi i alla fall dit och fick se Eric uppträda.
 
Efter spelningen var det även signering för hans nya skiva "Forgive Me" då vi fick träffa honom. Pinsamt nog var jag, Cassie, överdrivet nervös och lät mest bara desprat lol.
 
När vi väl kom ut från det fullproppade och varma köpcentret hittade vi inte heller tåg tillbaka hem så vi fick bli hämtade med bil. Så vi satt och väntade i kylan i ungefär 2 timmar och käkade vårt godis. 
 
Hoppas att ni tyckte om ett sånthär litet inlägg om vår misslyckade men ändå awesome resa. Pussssss
 
/ Cassie ♥ & Conne ♦

Storm!!

 
 
Imorgon kommer ett inägg över min och Cassandras grymma helg! Just nu är det storm så ska hålla mig inne och mysa ner mig i soffan med lite serier.
Btw ni har väl inte missat one directions nya låt "story of my life" som precis kommit ut? Lyssnar på den 24/7, helt fast. Någon mer som tycker den är fett fin? 
 
/ Conne ♦

Höstlov


Nu har jag äääntligen höstlov! Känner att det är behövligt faktiskt. Helt sjukt att jag redan gått över två månader i gymnasiet redan!! 
Idag hade vi i alla fall 2,5 timmars håla så jag och några tjejer stack och käka i stan, riktigt gott! 
Hur har er dag varit? 

/ Cassie

godistorsdag

Man skäms ju lite över uppdateringen måste jag erkänna. Denna veckan har faktiskt varit ganska fullt upp. Idag hade jag ett prov och en inlämning men imorgon går jag på lov så jag ska nog stå ut en dag till. Imorgon kommer jag få en liten sovmorgon eftersom jag gjorde min redovisning igår istället för imorgon vilket jag själv tycker var ett otroligt smart val! Nu ska jag sova några timmar, natti natti. Puuuuuuss
 
/ Cassie ♥
 

Mat i staden



Idag efter skolan stack jag och Cassie in till stan och käkade en liten god "sallad". Kanske inte kan kalla det sallad men pasta med grönsaker. Sedan så tog jag en drop in på frisören eftersom jag kände att det verkligen behövdes, nu känns det inte slitet längre iallafall! Riktigt skönt!

/ Conne 

Match

 
 
Ska snart ta och packa inför träningsmatchen. Det är på konstgräs så de är najs fast fett trött och otaggad.. Jaja nu ska jag ta och äta paj o hoppas jag blir pigg! :)
 
/ Conne ♦

Höst på Gallberget




Idag var vi på Gallberget med klassen under naturkunskapslektionen. Såklart hade jag inte kameran med mig (som vanligt när jag borde) så ni får lite mobilbilder som jag vet ni längtat efter hehe. Pussss
/ Cassie

borste med vildsvinsborst

Tror det heter vildsvinsborste eller nått sånt haha. Jag använder i alla fall en sån här borste till mitt hår då jag hört att det är bättre för håret. Jag har använt denna i ungefär ett år nu och den sliter inte alls lika mycket, älskar den! Köpte min på Maxi för mellan 100-200 kr tror jag. 
 
/ Cassie ♥
 

dagens

För första gången i denna bloggs världshistorie finns nu ett outfitinlägg på bloggeeen! 
Och nej, verkligen inte bra bilder, jag vet. Börjar ju nästan bli lite orolig, så fort hösten närmade sig blev mina bilder bara värre och värre, usch! Får skärpa mig nu! Pusss
 
/ Cassie ♥
 
 

Normal is boring

Bilden tagen i somras, shit va jag saknar! 
 
 
 
 

Min helg


Tänkte sammanfatta min helg lite snabbt eftersom det inte hänt mycket alls. I fredag kände jag mig somsagt riktigt kass men efter en alvedon och en jädrans massa halstabletter åkte jag ändå hem till Lovisa och jag har nog faktiskt aldrig skrattat så mycket, riktigt kul kväll! Lördagen vaknade jag klockan 4, gick upp en stund och gick sedan och la mig och somnade igen. Var vaken ca 7 timmar under hela dagen hehe. Idag har jag endast legat i sängen (och ätit några gånger), 6 filmer har jag hunnit med under dagen. Imorgon är det måndag igen, får se hur jag gör med skolan. Pussss

/ Cassie 

Mat med laget

 
Kvällen spenderade jag tillsammans med mitt fotbollslag på en fin restaurang med god mat. Gjorde även någon 3 kamp där mitt lag vann, yaay! Imon ska jag träffa dessa människor igen så dags för sängen.
Puss o godnatt!
 
/ Conne ♦
 

En väldigt lång fredag


Sitter just nu på lektion och snörvlar. Här blivit så fruktansvärt förkyld. Försöker trösta mig med att jag ska få träffa Lovisa idag vilket är över en månad sedan senast, också är det ju faktiskt fredag, underbart!

9 oktober 2013


Heeeeej! Jag har inte glömt bort er! Känns som att jag inte har någon som helst fritid just nu, sjukt mycket denna veckan! Pusssss

/ Cassie

Conne tipsar

Någon som sett serien Portkod 1321? Annars tycker jag verkligen du ska göra det.
 
Den handlar om 2 tjejer som som måste bo tillsammans under sommarlovet, och dom är helt olika, men blir vänner ändå. Så händer det massa massa saker. Ni kan se den HÄR.
 
/ Conne ♦

Atm


Just nu sitter jag på en brygga någonstans i vårat höstiga land. Dålig bloggning just nu, har ingen inspiration. Kom gäääärna med förslag! 

/ Cassie

Ullared

 Sämst bild I know.
 
Igår drog jag och mammi till Ullared efter skolan. Hittade inte så mycket bara lite smått. Mest schampoo och lotion och sånt typical som man köper där. Jusde en gosig halsduk hittade jag också, o godis såklart!
 
/ Conne ♦
 
 

mellanmål

Bilderna blev inte ett dugg bra, jag vet, men alltså förstår ni hur gott detta är eller? Yoghurt, flingor och banan. Idag var det ganska lugnt i skolan, hade 3 timmars fotolektion sen var vi på nån konstutställning och sen ganska chill svenska. Nu ska jag plugga några timmar. Pussss
 
/ Cassie ♥
 

första oktober tvåtusentretton


Idag är det somsagt första oktober och det har varit en ganska lång dag för min del. Hade bland annat no prov vilket inte gick superbra men men. Efter skolan sprang jag en runda i den friska luften, jätteskönt efteråt! Såg också att det vag någon som ville ha receptet på kakorna som jag la upp på bloggen för någon vecka sedan så jag ska försöka fixa det till imorgon. Pussss

/ Cassie

Hello october

 
Mycket plugg och är inne på youtube. Inte bra. Måste sätta igång o plugga nu, kraaam
 
/ Conne ♦