Havets vågor


Kan väl inte säga att jag är supernöjd med dessa bilder då ingen av dom har någon som helst fokus haha, men övning ger ju färdighet.

/ Cassie

London haul

 
3 inlägg på en dag, herregud vad händer? I alla fall så lovade jag ju att jag skulle lägga upp videon ikväll så här kommer den. 
 
Efter de två tidigare inläggen stack jag och Connen till Varberg en sväng. Det hela bestämdes på cirka 3 minuter så det blev ganska spontant, precis som alltid när det handlar om oss haha. Nu får jag ta och snabba mig att publicera innan det blir imorgon. Hoppas ni haft en bra dag, pusssss
 
/ Cassie ♥

Årets skolfoto



Halluu! 
Fick hem mitt skolfoto för nån dag sen, haha alltid lika spännande varje år hur det blir..

Det är så gött med lov iallafall, har tagit det ganska chill än så länge, vilat upp mig och det behövdes. Men imorgon tar jag tåget till Östergötland för att spendera några dagar med släkten. 
Haddeeeee 
/Conne 

Breakfast




Tråkigaste och plattaste bilderna ever typ, men men.

Hej på er! Idag har jag börjat dagen med frukost och film i sängen. Tänkte ta mig ut och röra lite på mig snart någon gång men vädret lockar mest till ännu en dag spenderad i sängen. 
Ikväll kommer jag lägga upp videon som jag och Cornelia spelade in i lördags, så kika in igen då ;) 

/ Cassie 

Converse





Hej på er! Hur har er dag varit? Jag har inte gjort så himla mycket idag, lugn söndag bara. Skönt det också ibland!
Igår kom pappa som sagt hem från USA och han hade med sig dessa godingar till mig. Dock blev det en storlek för stor men det får va. Har velat köpa ett par låga hur länge slm helst men har inte riktigt haft ekonomi till det haha. Är i alla fall supernöjd! 

/ Cassie 

Hänt under dagen


Hej på er! Idag har Connen varit här och vi har spelat in ännu en video. Dock krånglar allt och hela videon försvann. Likadant varje gång jag redigerar, hände exakt samma med förra också.. Får försöka fixa det annars får jag göra om allt från början, kul. 
Idag kom pappa hem från USA också och han hade med sig en liten present som jag kommer visa här imorgon. Annars har det inte hänt så mycket annat kul idag. Hoppas ni haft en bra start på lovet, pusssss

/ Cassie 

Efterlängtat höstlov


Hej på er! Just nu sitter jag på bussen på väg hem. Har bara en lektion mellan 10.30 - 11.50 på fredagar vilket är otroligt skönt men onödigt eftersom jag bor ganska långt från skolan så jag åker mer buss än vad jag faktiskt är i skolan haha. I alla fall så har jag lov nu vilket känns väldigt behövligt då jag haft så himla mycket i skolan på senaste tiden och magkatarren har börjat smyga sig på igen.. 
Känner att det är bäst att avrunda här innan detta inlägget spårar helt. Hoppas ni får en bra dag, pusssss

/ Cassie 

PSSSSSS. Saknar mitt långa hår :(((

videoblogg från London

 
Idag har jag legat hemma med huvudvärk mestadels av dagen så jag tog tillfället i akt att klippa ihop våra filmer från London. Idag är det exakt en vecka sedan vi åkte, hur sjukt? 
Anyway, hoppas ni mår finfint, pussssss
 
/ Cassie ♥

pannkaks obsession


Hej på er! Vet inte om någon av er följer mig på twitter, i så fall vet ni nog om att jag blev helt galet sugen på pannkakor igårkväll haha. Imorse kom Connen hit och så gjorde vi äntligen pannkakor och jag fortsatte när jag kom hem från skolan igen, så galet gott (och onyttigt).
Idag har jag haft extrem huvudvärk så när jag ätit mig mätt på pannkakor efter skolan la jag mig och somnade i 1,5 timmar. Hoppas ni haft en lite bättre dag än mig, pussss

/ Cassie

Regnigt i Sverige


Hej på er mitt i natten. Jag kom hem för några timmar sedan och nu äntligen ligger jag i sängen och ska snart sova. Imorgon ska jag packa upp allt jag shoppade på primark vilket kan bli riktigt spännande med tanke på att jag knappt vet vad som finns där i. Helt galet stressigt var det idag när vi skulle till flyget, en halvtimme för sent kom vi fram till hotellet och kunde i alla fall hämta våra väskor och åka till flygplatsen haha. Hoppas ni haft en bra dag för det har jag, trots att tiden sprang iväg. Godnattkram

/ Cassie

Dag 2 #london




Hej goingar!
Idag har vi varit riktiga turister. Vi har besökt Madame Tussauds, de va faktiskt riktigt kul! Verkligen värt de även fast de va aaaasss lång kö. Även åkt runt i tunnelbanan till massa ställen och nu ikväll va vi på en musikal som hette Once. Den va bra men nu är vi trötta så vi har handlat lite snacks som vi ska käka på rummet innan vi somnar. 

Kraaaaam 
/ Conne & Cassie 

Första dagen i London


Hej på er! Vi sitter just nu i lobbyn där vi hittade internet tillsammans med ett antal andra människor som sitter här av samma anledning. Anyways, idag har vi inte gjort annat än att gå fram och tillbaka på Oxford street, in och ut i affärer och ändå inte handlat i mer än två av dom haha. Nu ikväll har vi varit och käkat lite och nu ska vi vila fötterna på hotellrummet. Hoppas ni haft en lika bra dag som oss, pussss

/ Cassie och Conne

NU DRAR VI



Bilder ifrån dagen, regnigt o kallt its why we have this luvor..

Iallafall nu sitter jag och cassie i bilen påväg till Göteborg för att sedan flyga till London!
Vi ska ha de grymt o de ska ni också ha, kraaaam 
/Conne 


Roligheter


Holimacaroniii va stressigt jag haft det dom senaste dagarna. I söndags pluggade jag bokstavligt talat hela dagen och igår gick jag upp 3 timmar tidigare för att plugga innan skolan så nu är jag klar med en inlämning, ett prov och ett tal vilket känns otroligt skönt! 
Nu till roligheter, imorgon åker jag och Connen till London. Det hela bestämdes för exakt två veckor sedan så det blev lite spontant men vi är ju ganska spontana av oss haha. Det ska i alla fall bli skitroligt! Så nu sitter jag och skriver packlista och fixar lite inför imorgon. Hoppas ni mår bra, pussssss

/ Cassie

Götet o 1D





Tjo!
Dagen har tillbringads med vänner i Göteborg för att se One Directions nya film på bio. Assååå åhhh vad jag vill tillbaka till konserten, saknar det sååååå.
Stack sedan hem till cassie och softade och åt riktigt god mat. Nu ska jag ta och sova, hoppas ni haft en bra kväll!
Kraaam
/Conne 

Vapnö i tidningen




Tjo!
Idag var mitt lag med på första sidan i Halmstads lokaltidning, ganska nice, haha. 
Vi kom faktiskt delad 1 i serien men nu ska vi satsa på ett damlag så det ska bli spännande och se hur det går. 
Ha en bra kväll!
/Conne 


Joe Brooks

 
Hej på er! Tänkte att jag skulle tipsa om denna skivan med Joe Brooks. Har lyssnat otroligt mycket på den på senaste tiden, superbra pluggmusik enligt mig, favisen är Marching Band!
 
/ Cassie ♥

En lång tisdag


Gammal bild

Hej på er! Idag har jag och cirka hela min skola sprungit stureloppet vilket är som skoljoggen. Har haft ont i halsen hela dagen så det är väl mindre kul men vi fick i alla fall sluta 2 timmar tidigare. Ikväll skulle jag haft dans men jag hoppar över det idag och stannar i sängen med ännu en kopp te och portkod som har premiär på andra säsongen ikväll!! Följde verkligen varje avsnitt av första säsongen haha. Hoppas ni mår bättre än mig, pusssss

/ Cassie

1D till Sverige

 
 
One Direction kommer till Sverige på Idol finalen den 5e december asså OMG dom kommer till Sverige igen!!
Jag vill verkligen vara där men kan inte, så ni alla som får tag i biljjetter som släpps imorgon jag kommer va så
sjukt avis på er alla.
 
Ni alla borde iallafall lyssna på deras nya låtar, fireproof har jag typ blivit kär i!
 
pussss
/Conne ♦
 

Typisk söndag


Hejhej på er! Idag har jag inte gjort något annat än att plugga och äta haha så har inte så mycket att blogga om.
Men jag kom på att jag inte visat er mitt nya lilla smycke. Har sååå länge velat ta hål i naveln så jag fick det i födelsedagspresent i somras. Är verkligen supernöjd (a den ser sen ut på bilden men så är inte fallet ;)). 
Nu ska jag fortsätta plugga lite till, pusssss

/ Cassie

30 cm kortare



As you all probably saw i vår senaste video så har jag klippt av lite mer än 30cm av mitt hår. Detta skedde för en månad sedan ganska exakt. Anledningen var att jag ville donera det till en mer behövande och jag är verkligen jättestolt över mig själv men jag måste erkänna att jag saknar det supermycket, känner att kort hår inte alls är något för mig haha. Men det växer ju ut förr eller senare. 

/ Cassie 

Min språkresa till MALTA

 
HELLUUU!
Som ni vet var jag på språkresa till Malta såååå här kommer äntligen inlägget om de!
Först vill jag säga att om ni har chansen att åka så ska ni verkligen göra det, så sjukt mycket som jag gjorde dom 3 veckorna som är ett minne för livet!
Under alla veckor jag var där så var det sol VARJE dag och inte något regn, så ja det blev mycket sol och bad. Jag bodde även på ett lyxigt hotell som hade allt man ville ha, bästa va väl poolen och deras egna strand.
 
Men ja grejen är ju att läsa engelska så man gick i skolan några timmar på vardagarna sen på kvällarna var det massa annat skoj som olika partyn. En dag var det skumparty som ni ser på nån bild, helt crazy, skum överallt haha. 
Jag hade iallafall askul med nya kompisar och mina två kompisar jag hade med mig!
 
Har ni frågor om språkresa kan ni bara ställa dom så svarar jag. :)
Ha de bäääääst!
/Conne ♥

7 anledningar till att älska hösten

Eftersom vi igår gick in i oktober månad och den "deppiga" årstiden sätter fart på riktigt nu, tänkte jag att jag skulle ge er 7 anledningar till att älska hösten. 

Varma drycker, för VEM älskar inte varm choklad, te eller kaffe en kall höstdag?

Alla färger, hur härligt och glädjesprudlande är det inte med alla färger på löven? 

De stickade tröjorna och de snygga bootsen, dags att ta fram höstgarderoben! 

Tända ljus, och det är även dags att tända den öppna spisen eller kaminen.


Halloween, det kan inte bara vara jag som faktiskt gillar halloween med alla pumpor och allt godis


Skumbad, om man har badkar är det dags att ta fram badbomberna igen! 

Regn och serier, nu kan man äntligen ligga inne i sängen och titta på serier en hel dag utan att känna ångest. En plus i kanten är ju definitivt om regnet smattrar på rutan utanför! 

Hoppas ni blev lite mer taggade på hösten efter detta inlägget för det blev jag! 

Igår fick jag även reda på en suuuuperkul sak som antagligen ska fixas klart ikväll, är så glad!! Hoppas ni får en fin kväll, pusssss

/ Cassie

videoblogg - best friend challenge

 
OKEJOKEJ här är äntligen videobloggen där vi kör best friend challenge. Hoppas ni gillar den!