Frukost i ett melonskal



Fråga inte för jag vet inte själv men jag åt alltså min frukost i ett melonskal idag. Kände mig av någon anledning nyttigare haha. 
Idag går jag länge i skolan och sedan har jag dans till klockan halv nio så det blir en lång dag idag. Hoppas ni har haft och får en fortsatt bra dag, pusssss

/ Cassie 


Gekås


Hejhej och godkväll! Idag har jag, Connen och 5 kompisar tillbringat dagen på gekås eftersom vi hade studiedag. Kommer dessvärre inte nått inlägg på vad jag köpte eftersom det jag fick med mig endast bestog av vantar och en ljusslinga haha. 
Är strax klar med videon så håll utkik på bloggen de närmsta dagarna, hoppas ni haft en bra start på veckan, pussss

/ Cassie

Det hela slutar som vanligt


As usual suger vi på att fixa inläggen till tiden vi sagt. Redigeringen tog längre tid än jag trodde så jag är ledsen för det. Imorgon ska jag iväg en sväng på dagen, mer om det imorgon, och sedan ska jag försöka få klart videon på kvällen. Hoppas ni haft en superbra dag! 

/ Cassie 

Filmed a little something


Hemskt ledsen för dålig kvalle och dålig bild i övrigt men idag har jag och denna skitungen tjafsat över vilken bild vi ska ha som header här på bloggen vilket slutade med att vi inte ändrade något alls. MEN vi har även filmat en ny video som kommer att publiceras här imorgon (idag hehe). Hoppas ni mår bra, pussss

/ Cassie 

Uppdatering


Okej guys, i helgen ska jag och Connen försöka att fixa till bloggen och även spela in en video. Har sååå mycket att blogga om nu så det ska bli kul att dela med mig om allt som hänt de senaste veckorna. Stay tuned, pusssss

/Cassie


BIFFIGT VÄRRE


Bjuder på bilden..

Kom nyss hem ifrån fotbollsträningen och väntar på att IDOL ska börja, hejar på Hampus ikväll, har ni någon favvo? 

Kraaaaam
/ Conne 

PLÄTTAR


Helllooo friendooos

Just nu är jag och Maria hemma hos Cassie o äter våra fancy plättar, fina va?
 
Iallafall så är vi ledsna för våran dåliga uppdatering, men vi försöker fixa bloggen lite, den har ju sett ut såhär lite för länge nu..
Men jaa vi ska faktiskt blogga nu igen, we promise, så fortsätt läsa, o jusde en video kommer snart så ni har nått kul o se fram emot! ;)

Pusssssss
/Conne