kreta 2014

Först och främst vill jag bara säga att jag från och med nu aldrig kommer lova något mer för jag är så fruktansvärt dålig på att hålla det haha. Det blev senare än jag trodde hos Lovisa igår så jag orkade faktiskt inte sätta mig med bilderna igår. Men nu har jag i alla fall fixat ihop ett inlägg. 
 
Den 5 juni åkte jag och min familj till Kreta vilket jag velat göra sedan jag var 8 och det var verkligen sååå värt väntan. Långt över mina förväntningar!
 
Där vi bodde
 
De första dagarna låg vi mest vid poolen och havet (och åt massor)
 
Hotellet på kvällarna
 
Mitten på veckan åkte vi till Elafonissi och det är heeelt klart mitt favoritställe jag någonsin varit på! Vattnet var verkligen helt klart, som en stor pool nästan. (sista bilden är tagen under vattnet)
 
Dagen efter var vi på en annan liten utflykt till ett jättemysigt ställe där vi åt och åkte trampbåt
 
Avslutar med lite bilder på Bamse och hans vänner
 
/ Cassie ♥
 
 
 
 

Hos Lovisa


Just nu är jag hos Lovisa men jag tänkte att jag skulle skriva ett litet inlägg ändå. Det blev lite kaos med bilderna igår men jag ska fixa det när jag kommer hem så det kommer upp ett inlägg ikväll och bilden ovan är en ledtråd vad det kommer handla om. Hörs senare, pussss

/ Cassie 



Lördagskväll


Selfieselfieselfie.

Hej på er! Sitter och redigerar bilderna till ett av inläggen som kommer att publiceras vid 12 någon gång imorgon så kika in då. Annars slötittar jag lite på gossip girl, äter jordgubbar och endast slösar bort sommarlovet. Hoppas ni har haft en bra dag och har en bra kväll. Pusssss

/ Cassie 

lite allmän info


Bild sedan midsommar

Huuuur tråkigt väder är det inte? Snart juli för sjutton...
Inatt har jag i alla fall sovit hos Maria som åker till Kroatien 1 månad idag. Cornelia är på språkresa på Malta och kommer hem om 2 veckor så jag ska försöka uppdatera så bra som möjligt själv. Ska sätta mig och redigera och skriva ihop några inlägg nu ikväll. Pusssss

/ Cassie 

Let's go


Äsch vafan nu kör jag igen! Har hunnit med att göra en hel del sedan jag bloggade senast så har en del att skriva om nu. Just nu är vi på väg från ett sjukhus till ett annat, inte världens roligaste meeen men. Vi hörs kompisar, pusssssss

/ Cassie 

SYSTER HEMMA



Idag kom äntligen Josefin hem ifrån Australien! Jag, mamma och pappa mötte upp henne på flygplatsen i Danmark med Sverigeflagga, nalle och svenska jordgubbar, hehe. Vi ville ju fira att hon va hemma så massa mer gott har vi käkat.
Jag hann även ta en shoppingtur på emporia i Malmö innan vi körde över till Danmark. Min favvo affär hollister finns ju där so Thats nice.


Cassie är i Kreta just nu och har sagt att hon har det superbra, vi får se om hon hinner blogga något där nere annars får hon ta och visa lite bilder när hon är hemma igen. 

Pussss
/Conne

Ny IPhone






Hallååå! 

Nu är de inte mycket kvar i skolan och redan nästa vecka är det sommarlov! Fatta nice! Ville också säga att vi är tillbaka med bloggandet igen.

Som ni ser här uppe var min gamla IPhone väldigt paj så jag har skaffat mig en IPhone 5s guld, bäst är den, verkligen nöjd med allt med den, kameran är ett stort +. 

/ Conne